Skip links

Еразмус+ 2020-1-РС01-КА102-065150 „Мобилност, нова знања и нова искуства” Севиља, Шпанија

ЕРАЗМУС + ПРОЈЕКАТ

– МОБИЛНОСТ, НОВА ЗНАЊА И НОВА ИСКУСТВА –

У школској 2020/2021. години

21.05.2021

Након поднесеног захтева за продужење трајања пројекта до краја фебруара наредне наставне године, уследио је позитиван одговор Фондације Темпус, чиме је продужење трајања пројекта и озваничено. Због актуелних епидемиолошких услова у вези са коронавирусом, процедура за избор учесника мобилности из редова ученика и наставника школе, у потпуности је обављена закључно са 27.11.2020. године на начин и по критеријумима предвиђеним предлогом пројекта и у складу са добијеном сагласношћу за мање измене на пројекту, које подразумевају укључивање ученика првог разреда и образовног профила хемијски лаборант, у процес избора кандидата из редова ученика.

Изабраним кандидатима из редова ученика и наставника организована је педагошка, језичка и културолошка припрема за предстојећу мобилност у Шпанији, а у складу са прихваћеним предлогом пројекта. Управа школе одлучила је да припреме започну педагошком припремом у виду два школска часа који су били одржани 20.и.21.5.2021. године. Језичка припрема биће обављена у последњој недељи маја и првој недељи јуна, а културолошка припрема у другој недељи јуна. Паралелно са припремама учесника, обављају се и консултације у вези са потписивањем уговора са партнерском организацијом из Севиље.

Еразмус-Мобилност нова знања и нова искуства извештај 9. јул 2022.

Еразмус-Мобилност нова знања и нова искуства извештај 28. август 2022.

Еразмус-Мобилност нова знања и нова искуства извештај 31. август 2022.

Еразмус-Мобилност нова знања и нова искуства извештај 9. септембар 2022.

Оглас за ученике

Образац пријаве на конкурс за ученике

Еразмус-Мобилност нова знања и нова искуства извештај 12. октобар 2022.

Еразмус-Мобилност нова знања и нова искуства извештај 20. октобар 2022.

Еразмус-Мобилност нова знања и нова искуства извештај 3. новембар 2022.

Еразмус-Мобилност нова знања и нова искуства извештај 7. новембар 2022.

Еразмус-Мобилност нова знања и нова искуства извештај 9. новембар 2022.

Срећни предстојећи празници.

Група од 15 ученика и 5 наставника Прехрамбено хемијске школе у оквиру Ерасмус+ пројекта – мобилност, нова знања и нова искуства– обавила је мобилност у Севиљи у периоду од 20.11-04.12.2022 године. За Вас смо припремили презентацију обављене мобилности.

Информишите се, учите и уживајте.

Презентација пројекта мобилности у Севиљи 5. децембар 2022.

Поштовани пратиоци сајта, са задовољством Вам предлажемо да погледате и презентацију боравка наших наставника на стручном усавршавању у Севиљи, у оквиру Ерасмус+ пројекта ,,мобилност нова знања и нова искуства“

Мобилност наставника презентација

Поштовани пратиоци сајта, предлажемо да уколико нисте били у могућности да пропратите представљање Ерасмус+ пројекта -Мобилност, нова знања и нова искуства- на Белле Амие телевизији, тај прилог погледате овде. Подсетимо се заједно циљева тог пројекта и детаља у вези са организацијом, изводјењем мобилности и промоцијом пројекта широј јавности.

Ова веб локација користи колачиће за побољшање вашег веб искуства.
Home
Account
Cart
Search